Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε

Ομαδικό Πρόγραμμα Coaching

Η δημιουργία ομάδας ήταν κάτι που επιθυμούσα εδώ και καιρό και που μου το είχαν ζητήσει φίλες. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις μας!

Όλη η ενασχόλησή μας με το coaching έχει ως κύριο σκοπό την αύξηση της επίγνωσης του εαυτού και την ανάληψη δράσης, ώστε να φέρουμε βελτίωση στη ζωή μας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από το ομαδικό πρόγραμμα coaching το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.
Οι συναντήσεις θα γίνοντα διαδικτυακά στην πλατφόρμα Google Meets.

Θα γίνεται μια εισαγωγή στο θέμα, θα ακολουθούν οι «ασκήσεις» στις οποίες θα απαντά η καθεμιά ατομικά και θα κλείνουμε με συζήτηση και με συμπεράσματα. Κάθε φορά θα αναλαμβάνουμε κάποιες μικρές «δράσεις» ώστε να προχωρούμε προς την επίτευξη των στόχων μας.

Οι συναντήσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε κλειστή ομάδα FB, στην οποία θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, σε περίπτωση που δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε το μάθημα λόγω «ανωτέρας βίας» ή αν θέλετε να κάνετε μια επανάληψη όσων ακούσατε στην συνάντηση.

Θα στέλνονται επίσης Φύλλα Εργασιών τα οποία θα μπορείτε να δουλεύετε και μόνες σας, εκτός των συναντήσεων και τα οποία είναι πολύ βοηθητικά.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 9μμ (επέλεξα αυτή τη μέρα και ώρα για να είναι πιο βολική και για τις μητέρες με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο) και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάιο.

Η θεματολογία θα αφορά θέματα που μας απασχολούν όλες και θα ξεκινήσουμε από τους βασικούς τομείς της ζωής μας:Προσωπική Ανάπτυξη, Οικογένεια, Κοινωνια, Εργασία, Οικονομικά, Υγεία, Περιβάλλον.Θα αναλυθούν και άλλα επίμαχα θέματα, όπως σχέσεις με συγγενικό περιβάλλον, οργάνωση καθημερινότητας, προτεραιότητες, όρια, συναισθήματα, αξίες κ.α.

Η συνδρομή ορίζεται σε 40 ευρώ/μήνα με ΦΠΑ, αν και η πραγματική αξία που θα λάβετε είναι πολλαπλά μεγαλύτερη.

(Η τιμή αυτή ισχύει για τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, για όσες δηλαδή θα ενταχθείτε στην ομάδα που ξεκινά τον Δεκέμβριο/ αντί της κανονικής τιμής που είναι 60 ευρώ/ μήνα και θα ισχύει από τη νέα χρονιά).Σε περίπτωση ολικής αποπληρωμής του ποσού θα υπάρξει μια σημαντική έκπτωση και αυτό διαμορφώνεται στα 200 ευρώ για τους 6 μήνες.

(Για υπερπολύτεκνες μητέρες ισχύει επιπλέον έκπτωση)..Η επένδυση αυτή θα φέρει πολλαπλά οφέλη στη ζωή σας!

Επενδύοντας σε αυτό το ομαδικό πρόγραμμα θα δείτε με διαύγεια τη ζωή σας και θα πάρετε τη δύναμη να προχωρήσετε με επίγνωση στην πορεία σας!

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα είμαι δίπλα σας να σας υποστηρίζω και να απαντώ στις ερωτήσεις σας μέσα από την κλειστή ομάδα μας στο fb.


Στο τέλος του προγράμματος θα λάβετε ΔΩΡΟ μια ατομική συνεδρία coaching διάρκειας 1,5 ώρας ΑΞΊΑΣ 65 ΕΥΡΩ ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όσα μάθατε και όσα δουλέψατε στο πρόγραμμα.

Μπορείτε να βρείτε μαρτυρίες γυναικών που συνεργάστηκαν μαζί μουΕΔΩ!


«Μέσα από όμορφες, απενοχοποιητικες, βαθιές κ ειλικρινείς συζητήσεις η κα Χοροζίδου βοηθάει να βρει ο καθένας μας την άκρη του νήματος ώστε να δώσουμε λύσεις εκεί που βλέπουμε αδιέξοδα…Με την αισιοδοξία, το χαμόγελο, την ενσυναίσθηση και τη διακριτικότητα της, ένιωσα την ενθάρρυνση που ήθελα ώστε να βάλω μια σειρά σε σκέψεις κ πράξεις.
Μέσα από ερωτήσεις δικές της κ απαντήσεις δικές μου μπόρεσα να δω πιο καθαρά πράγματα που φαινόντουσαν θολά κ κυρίως να προχωρήσω με θάρρος, τόλμη κ κατανόηση.Η βοήθεια της σημαντική κ κυρίως φωτεινή σε όλη την πορεία που ξεκίνησα κ συνεχίζω».

Γ. Κ., εκπαιδευτικός, Αθήνα

Μέσα από τις συνεδρίες coaching που ξεκίνησα με την κα Χοροζίδου άρχισα να βλέπω φως στα σκοτάδια και λύσεις σε όσα φάνταζαν αδιέξοδα.Έμαθα να ενεργοποιώ την σκέψη και την κρίση μου και έλαβα το θάρρος να βρίσκω μόνη μου λύσεις. Εκπαιδεύτηκα, θα μπορούσα να πω, μέσα από τη διαδικασία αυτή, η οποία αποδείχτηκε πολύ ωφέλιμη και αποτελεσματική.Μάλιστα, σε κάποια περίπτωση που βρέθηκα ξαφνικά σε μια κρίσιμη κατάσταση, λόγω ρήξης με ένα πρόσωπο, ζήτησα μια «επείγουσα» συνάντηση, η οποία ήταν σωτήρια για εμένα.Συνεχίζω τις συνεδρίες και την επαφή με την coach μου, γιατί υπήρξε καθοριστική η συμβολή της στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής μου και στην προσωπική μου ανάπτυξη.Ε. Α., Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και όσες ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου .

Για όποια διευκρίνηση θα θέλατε, είμαι στη διάθεσή σας.

Σας περιμένω στην ομάδα μας!

Με αγάπη,

Αλεξάνδρα ΧοροζίδουΣύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Personal Coach)

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μου στο μέιλ μου

choroalexandra@gmail.com

ή συμπληρώστε την φόρμα Επικοινωνίας ΕΔΩ.