Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε

Testimonials

Τι είπαν για τις υπηρεσίες μου:

«Μέσα από όμορφες, απενοχοποιητικες, βαθιές κ ειλικρινείς συζητήσεις η κα Χοροζίδου βοηθάει να βρει ο καθένας μας την άκρη του νήματος ώστε να δώσουμε λύσεις εκεί που βλέπουμε αδιέξοδα…

Με την αισιοδοξία, το χαμόγελο, την ενσυναίσθηση και τη διακριτικότητα της, ένιωσα την ενθάρρυνση που ήθελα ώστε να βάλω μια σειρά σε σκέψεις κ πράξεις. Μέσα από ερωτήσεις δικές της κ απαντήσεις δικές μου μπόρεσα να δω πιο καθαρά πράγματα που φαινόντουσαν θολά κ κυρίως να προχωρήσω με θάρρος, τόλμη κ κατανόηση.

Η βοήθεια της σημαντική κ κυρίως φωτεινή σε όλη την πορεία που ξεκίνησα κ συνεχίζω«.

Γεωργία Κοκκαλιά, εκπαιδευτικός, Αθήνα

***

«Βρισκόμουν στην αρχή ενός νέου εγχειρήματος. Δεν είχα εμπειρία σε αυτό, δεν ήξερα τα «βήματα», τα όρια, την σειρά με την οποία έπρεπε να κινηθώ. Σε αυτό το σημείο έκανα μια συνέδρια με την Αλεξάνδρα Χοροζίδου που ως personal coach με βοήθησε να δω καθαρά τους στόχους μου σχετικά με το νέο αντικείμενο, να θέσω πιο ξεκάθαρα τις προτεραιότητες μου, να σχεδιάσω με περισσότερη ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις μου. Θέτοντας καίρια ερωτήματα με ώθησε σε γόνιμο προβληματισμό.

Τα ερωτήματα ήταν ουσιαστικά, έξυπνα κι η απάντηση που εκμαιεύτηκε, ωφέλιμη για εμένα. Την ευχαριστώ πολύ τόσο για τον πολύτιμο χρόνο της, την καλή της διάθεση της, όσο και για την συμβουλευτική της, τις σοφές της παρατηρήσεις».

Θεοδότη Ρακοβαλή, Μητέρα, Θεσσαλονίκη

******

«Κάναμε με την Αλεξάνδρα κάποιες συνεδρίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και με βοήθησε να εστιάσω στο παρόν με θετικότητα και να πορεύομαι στη ζωή με αγάπη και ταπεινοφροσύνη.

Είναι ειλικρινής άνθρωπος, πράος, με βαθιά πίστη στο Θεό, σε ακούει με πλήρη αποδοχή.

Αξίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη, να την εμπιστευτείτε σε θέματα μητρότητας, συζυγίας και επαγγελματικής κατάρτισης.»

Χαρά Παπαγεωργίου, φαρμακοποιός, Αθήνα

******

Μέσα από τις συνεδρίες coaching που ξεκίνησα με την κα Χοροζίδου άρχισα να βλέπω φως στα σκοτάδια και λύσεις σε όσα φάνταζαν αδιέξοδα.

Έμαθα να ενεργοποιώ την σκέψη και την κρίση μου και έλαβα το θάρρος να βρίσκω μόνη μου λύσεις. Εκπαιδεύτηκα, θα μπορούσα να πω, μέσα από τη διαδικασία αυτή, η οποία αποδείχτηκε πολύ ωφέλιμη και αποτελεσματική.

Μάλιστα, σε κάποια περίπτωση που βρέθηκα ξαφνικά σε μια κρίσιμη κατάσταση, λόγω ρήξης με ένα πρόσωπο, ζήτησα μια «επείγουσα» συνάντηση, η οποία ήταν σωτήρια για εμένα.

Συνεχίζω τις συνεδρίες και την επαφή με την coach μου, γιατί υπήρξε καθοριστική η συμβολή της στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής μου και στην προσωπική μου ανάπτυξη.

Ελένη Αγγέλου, Θεσσαλονίκη

******

«Αναζήτησα μια συνάντηση με την Αλεξάνδρα για να βάλω σε τάξη κάποια από εκείνα τα μικρά, μικρά πράγματα της καθημερινής ρουτίνας που με δυσκόλευαν και έκαναν τις κατά τα άλλα όμορφες μέρες μας σαν οικογένεια να δυσκολεύουν και να βαραίνουν.

Η βοήθεια, οι παρατηρήσεις και οι ερωτήσεις της ήταν πολύτιμες και παρότι κάναμε μόνο μία συνάντηση, ο απόηχος της είχε όμορφο και επιδραστικό αποτέλεσμα. Τα θέματα για την οποία την αναζήτησα μπορώ να πω ότι τακτοποιήθηκαν και πλέον τα διαχειρίζομαι με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα τη βοήθεια της σε οποιοδήποτε/ οποιαδήποτε χρειάζεται έναν σύμμαχο για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις στην προσωπική και οικογενειακή του/της ζωή».

******

«Είχα κάποιες δυσκολίες στο Πανεπιστήμιο και στις σπουδές μου, καθώς και σε όσες εξετάσεις συμμετείχα. Δεν πίστευα στις δυνάμεις μου, δεν μπορούσα να οργανώσω το πρόγραμμά μου, αγχωνόμουν και δεν μπορούσα να «προχωρήσω»…

Μέσα από τις συνεδρίες με την κα Χοροζίδου πήρα δύναμη, θάρρος και τόλμη, Οργάνωσα το πρόγραμμά μου, καταπολέμησα τις φοβίες μου και χαίρομαι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μου στις σπουδές και στη ζωή μου γενικότερα».

Μαρία Αλεξίου, Φοιτήτρια, Θεσσαλονίκη

******

Ξεκινήσαμε με την κα Χοροζιδου το ταξίδι αυτό έχοντας από μεριάς μου έναν στόχο πολύ γενικό, ο οποίος έγινε συγκεκριμένος και μεθοδεύτηκε μέσα από εύστοχες παρατηρήσεις και εμπνευσμένη καθοδήγηση.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία μέσα από την οποία έμαθα να παρατηρώ τον εαυτό μου, να είμαι πιο συνειδητοποιημένη και συνεπής ώστε να κατακτήσω το ποθούμενο.

Η ίδια η κα Χοροζίδου είναι ένας άνθρωπος πράος και ταπεινός με πολλή αγάπη και κατανόηση και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Βασιλική Σωτηριάδου, Μητέρα, Εκπαιδευτικός, Αθήνα